Produkta detaļas

SPASATEĻ Forte Balzams brūču dziedēšanai, 30 g

2.32

Salidzinat
SKU: 5904913544017 Kategorijas: ,

Dalīties

Apraksts

Balzams SPASATEĻ  ir unikāls bezūdens preparāts uz piena lipīdu bāzes, kam piemīt lieliskas reģenerējošas un nomierinošas īpašības.

Lielisks līdzeklis ļoti sausas un plānas ādas kopšanai, jutīgas pret kaitīgiem vides faktoriem. Tas intensīvi baro saplaisājušu ādu, padarot to mīkstu un elastīgu. Palīdz pret apdegumiem, tostarp saules apdegumiem, un aizsargā pret zemām temperatūrām. Tas novērš ādas mitruma zudumu, veidojot lipīdu slāni uz ādas, kas padara to stabilāku. Specifiskā smarža nosaka produkta dabisko sastāvu.

Lietošana: uzklāt no tūbiņas uz bojātās ādas virsmas. Produkta konsistence mainās no ziedes uz šķidrumu ķermeņa temperatūras dēļ. Tādējādi balzāmu ir viegli izklāt pa visu ādas virsmu. Lai iegūtu pozitīvus rezultātus epidermas reģenerācijā, pietiek lietot ik pēc 2-3 stundām.

Kontrindikācijas: individuāla sastāvdaļu nepanesamība.

Sastāvs: Lactis Lipida, Cocos Nucifera Oil, Petrolatum, Lanolin, Cera Alba, Cera Microcristallina, Calendula Officinalis Flower Extract, Propylene Glycol, Arnica Montana Flower Extract, Glyceryl Oleate, Hippophae Rhamnoides Oil, Helianthus Annuus Hybrid Seed Oil, Beta-Carotene, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Propolis Extract, Parfum, BHT.

 

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “SPASATEĻ Forte Balzams brūču dziedēšanai, 30 g”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *