Produkta detaļas

SPASATEĻNIJ KRUG Nomierinošs proktokrēms ar gammamelisu un ozola mizu pret hemoroīdiem, 50 g

2.12

Ražotājs: Dr.RETTER EC, Polija

Salidzinat
SKU: 5904913544628 Kategorijas: ,

Dalīties

Apraksts

Līdzeklis ir paredzēts maigai ādas kopšanai anālajā un starpenes zonā. Tā augsta drošuma pakāpe padara to piemērotu hemoroīdu ārstēšanai. Pateicoties unikālai sinerģiskai sastāvdaļu kombinācijai, tas novērš autiņbiksīšu izsitumu, kairinājumu, niezi un plaisas. Aktīvajām sastāvdaļām piemīt pretiekaisuma, nomierinošas un reģenerējošas īpašības, tās uzlabo asins mikrocirkulāciju un intensīvi palīdz novērst diskomfortu anālajā zonā.

Lietošana: produkts jālieto lokāli, uzklājot uz problemātiskajām ādas zonām. Pēc produkta lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas.

Kontrindikācijas: individuāla sastāvdaļu nepanesamība.

Sastāvs: Aqua, HamamelisVirginiana Bark Extract (and) Aesculus Hippocastanium Seed Extract (and) Quercus Robur Bark Extract (and) Calendula Officinalis Flower Extract (and) Arnica Montana Flower Extract, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Citral, Eugenol, Cinnamal, Farnesol, Linalool, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Benzyl Cinnamate, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Aktīvās sastāvdaļas: Witch Hazel, Horse Chestnut, Oak bark, Calendula, Arnica natural extracts.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “SPASATEĻNIJ KRUG Nomierinošs proktokrēms ar gammamelisu un ozola mizu pret hemoroīdiem, 50 g”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *